Recenzija: Alverde ulje za lice


Ovo je ružino ulje o koje sam čula divne stvari te ga odlučila iskušati na vlastitoj (dehidriranoj) koži. Pokazao se kao pun pogodak, uz to još i divno miriše. Ako slučajno još uvijek ne znate ništa o njemu onda svakako pročitajte recenziju jer mislim da bi se skoro pa svakome moglo svidjeti!

Kao i većina Alverde proizvoda ni ovaj nije skup i košta oko 6 KM (ako se ne varam). Ulje je pakovano u divnu malu staklenku te se do proizvoda dolazi uz pomoć pipete. Samo pakovanje mi je tako krasno i volim ga držati negdje gdje ga vidim da bi se mogla diviti. Očito ću uvijek padati na slatka pakiranja!


Što se tiče ulja namijenjeno je jako suhoj koži. Moja koža nije suha. Ona je masna i trenutno dehidrirana. Većinom joj nedostaje hidratacije i svaku kremu upije jako brzo, te ne mogu funkcionirati bez kreme odmah nakon pranja lica. Ovo ulje volim koristiti preko noći u malo debljem sloju ili nekada čak ispod matirajuće kreme koju stavljam prije pudera.



Ulje se dosta lijepo upije u kožu i nakon nekih 15ak minuta uopće nisam više masna. To mi odgovara jer mrzim kada zamastim jastučnicu od nekih preparata. Miris je ponavljam jednostavno DIVAN i obožavam ga osjetiti nakon napornog dana. Nisam neki tip osobe koja će sama sebi raditi masaže lica ali s ovim uljem odužim to utrljavanje u kožu u neku mini masažu.

Jedna noć s ovim uljem na licu ujutro ostavlja moju kožu svježom, blistavom i zadovoljnom. Najgori mi je osjećaj probuditi se neke sivkaste beživotne suhe kože. To mi se u zadnje vrijeme jako često događalo, ali kada osjetim da bi se to moglo dogoditi samo stavim koju kapljicu ulja na mokro lice pred spavanje i problem je spriječen!



Jednu bočicu sam poklonila i dečku. Njegova koža je jako suha i dehidrirana do mjere da se perutala oko nosa. On kaže da mu se jako brzo upije u kožu i ujutro ne bude suha kao inače ali da mu nije nešto vele pomoglo. Tako da ako imate kožu sličniju njegovoj mislim da možete naći bolji proizvod. Ali ako kao ja tražite noćnu hidrataciju masne kože, onda svakako imate moje preporuke.


Za kraj bih rekla da sam zadovoljna uljem i da bih ga ponovno kupila. Nije mi začepilo pore, niti izazvalo akne, divno miriše, pristupačne je cijene i lijepo hidratizira kožu. Nije revolucionarni proizvod koji mi je okrenuo svijet naglavačke, ali sam zbilja zadovoljna ovim ružinim uljem. 

Related Articles

1 komentari:

  1. Koliko sam procitala.pohvala na racun ovog ulja, vala je vrijeme da ga nabavim... i ja imam dojam da mi je koza u zadnje vrijeme dehidrirana, pa bi bilo dobro da ovo nabavim cim prije :D

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.